‘Werkfit maken’ & ‘Naar Werk’

Re-integratiemogelijkheden via UWV

 

Voor wie?

Ontvang je een WIA-uitkering of een Ziektewetuitkering van UWV? En wil je weer graag aan het werk? Dan kan UWV helpen in jouw zoektocht naar een passende baan. UWV kan voor jou individuele ondersteuning regelen. Concreet bestaan er twee mogelijkheden die na elkaar kunnen worden toegepast.

Dit is voor jou mogelijk:

 

Werkfit maken

Deze re-integratieactiviteiten zijn erop gericht om jou weer fit voor werk te maken en Triskellon kan je daarbij helpen. Dit betekent dat je leert voor jezelf alles op orde te krijgen, je komt te weten wat je wil en wat je kunt en waar je de banen moet zoeken. Met een uniek, helder beeld van wat je niet kunt en vooral van wat je wél kunt. Het versterkt jouw match met de arbeidsmarkt en jouw kans op werk.

Het resultaat van deze re-integratieactiviteit is dat je werk kunt zoeken, eventueel nadat jij eerst een scholing hebt gevolgd.

Goed om te weten: een klanttevredenheidsonderzoek over 'Werkfit maken' bracht Triskellon een 9! 

 

Naar Werk

Als je ‘werkfit’ bent, kun je nieuw werk gaan zoeken. Triskellon helpt je daarbij. Wij helpen je met alle activiteiten die nodig zijn om jou aan werk te helpen en aan het werk te houden. We leren je hoe je de vacatures vindt en waar jouw kansen en mogelijkheden liggen. We leren je ook hoe je kunt solliciteren. Dat gaat tegenwoordig anders dan nog maar kort geleden. We zoeken ook mee en dragen je voor bij een potentiële werkgever. Zo worden je kansen optimaal.

Het doel van deze re-integratiedienst is duurzame arbeid in loondienst of duurzame arbeid als zelfstandig ondernemer.

Voor Naar Werk is nog geen klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd vanwege nog onvoldoende aanmeldingen. Maar we weten zelf dat we het goed doen!

 

Wie betaalt?

UWV

 

Waar vind je ons?

In Almere, Dronten en binnenkort Lelystad. En bij jou thuis.
 

Alles op een rij

Deze hulp bieden we je aan:

 • het ‘loskomen’ en afscheid nemen van de vorige werkomgeving,
 • het in kaart brengen van interesses, persoonlijke mogelijkheden en beperkingen, altijd in aansluiting op de richtlijnen van UWV
 • het inzicht krijgen in eigen talenten en valkuilen met o.a. van een persoonsprofiel, competentietest en karakterscan, alsmede het werken aan zelfvertrouwen, 
 • hulp bij het schrijven van een goede motivatie en een aantrekkelijk CV,
 • het gebruik van Social Media, LinkedIn en Facebook bij het zoeken naar ander werk,
 • het onderhouden en uitbreiden van je eigen netwerk,
 • het zelfstandig en met onze hulp zoeken naar passend werk, mede door onze jobhunting faciliteiten.
 • het voeren van sollicitatiegesprekken en arbeidscontract-onderhandelingen,

 

Voordelen

Re-integratie met Triskellon biedt jou een aantal voordelen:

 • Richting:je hebt een duidelijke richting in uw verdere loopbaan.
 • Inzicht:je hebt zelfkennis en zelfvertrouwen om te werken aan je toekomst. 
 • Talentontwikkeling:je weet je talenten in te zetten en te ontwikkelen.
 • Persoonlijke begeleiding:het traject is vooral jouw traject.
 • Groot netwerk: Van potentiële werkgevers en andere organisaties. Ook handig om stage te lopen en voor oriënterende gesprekken.
 • Vacatures:alle actuele online vacatures in één super-actueel overzicht. Om ze snel en efficiënt te vinden. Dát scheelt tijd en verzuchting!
 • En bovendien: we beginnen meteen na akkoord UWV. Triskellon heeft geen wachtljsten.

 

Belangrijk

Triskellon heeft een contract en directe contacten met UWV waardoor we deze trajecten met jou kunnen uitvoeren. Uiteraard alleen na akkoord UWV

 

En nu?

Is je interesse gewekt? Wij vertellen je graag meer. Maak een afspraak voor een kennismaking. Daarna is het geheel aan jou om te beslissen wat jij wilt!

Of vraag je contactpersoon van UWV.