Werkgever aan het woord

Verschillende werkgevers aan het woord, over hun ervaringen met Triskellon.

 

Richard Mol, directeur van Independent Trust.

Independent Trust Netherlands is door Richard Mol opgericht. Het in Dronten gevestigde bedrijf biedt andere ondernemers een breed pakket aan diensten aan: het verzorgen van de complete bedrijfsadministratie inclusief salarissen en fiscale werkzaamheden, office support in de vorm van kantoorinrichting en kantoorartikelen, trust gerelateerde werkzaamheden en detachering van administratief ondersteunend personeel.

Mol is een ondernemer in hart en nieren. Hij pakt de kansen als ze zich voordoen. "Zo start ik met de verkoop van kantoorartikelen via een website. Ik denk dat hier in Dronten en omgeving behoefte aan is."
Sinds een half jaar doet hij ook 'zaken' met Triskellon. Via Triskellon heeft hij al een aantal medewerkers aan een baan geholpen. "Onze samenwerking is wederzijds. Ik help de cliënten van Triskellon aan een baan en geef Triskellon daarnaast tips over wat een werkgever zoal wenst van sollicitanten. Neem bijvoorbeeld het goed en eerlijk opstellen van een CV."

Over de samenwerking met Triskellon is hij tevreden. "Bij een bedrijf als Triskellon gaat het om kundige mensen en een persoonlijke benadering. Daar is een werkgever bij gebaat. Die wil geen gedoe maar goede sollicitanten aan zijn tafel en uiteindelijk bekwaam nieuw personeel."