Nieuws

Nieuws - 23-08-2011 - U staat centraal!

 

Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching kan worden beschouwd als de polderpionier op het brede gebied van mens en werk. Wij stellen ons op als personeelsafdeling voor met name het MKB maar we bieden ook loopbaancoaching en outplacement voor groepen mensen en individuen. Ook bieden we activiteiten op het gebied van werving en selectie. Onze opdrachtgevers zijn bedrijven, instellingen, uitkeringsinstanties en particulieren.

 

De achtergronden van cliënten verschillen in leeftijd, gevolgde opleiding en scholing, niveau, werkervaring en wensen. Wij hanteren een sterk persoonlijke aanpak. Geen enkel traject is hetzelfde, omdat geen mens hetzelfde is. Uw vraag is voor ons het uitgangspunt. Wij leveren maatwerk en gaan uit van uw vraag.

 

Begrippen als passie voor het werk, zorgvuldigheid, openheid en transparantie zijn voor ons belangrijk. Werkgever en werknemer hebben er alle belang dat een werknemer plezier in zijn werk heeft en optimaal functioneert.

 

Vanwege onze persoonlijke aanpak en vanwege ons netwerk zijn onze resultaten prima. Verreweg het grootste deel van de mensen die onder onze begeleiding zijn, vindt ander werk.  Triskellon beschikt over het keurmerk Blik op Werk en voldoet daarmee aan de toekomstige landelijke norm voor bedrijven in onze branche.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

U bent van harte welkom!