Nieuws

Nieuws - 05-11-2011 - Twemadag bij Triskellon over Mantelzorg en Werk op 10 november a.s.

 

Op donderdag 10 november a.s. is de jaarlijks Dag van de Mantelzorg. Op tal van plaatsen in Nederland worden activiteiten georganiseerd om mantelzorg en mantelzorgers extra aandacht te geven. Een goede zaak want 1 op de 10 Nederlanders is mantelzorger. Veel van de mantelzorgers hebben werk en staan vanwege hun mantelzorg vaak meer dan goed voor hen is onder spanning. Hun werkgever stelt uiteraard eisen aan hun werk waaraan ze in veel gevallen, zeker in hun eigen beleving, niet aan kunnen voldoen.

Triskellon besteedt in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg van De Meerpaal in Dronten uitvoerig aandacht aan de Dag van de Mantelzorg. Niet door ook activiteiten te organiseren maar door gedurende de hele dag te twitteren over het verband tussen mantelzorg en werk. Een themadag via twitter, de eerste twemadag uit de geschiedenis. Een nieuw fenomeen in deze tijd van opkomende sociale media.

Er is inmiddels veel over het onderwerp Mantelzorg en Werk gepubliceerd. Triskellon put uit de veelheid van voor handen zijnde informatie en verspreidt deze via Twitter. Natuurlijk kunt u ook reageren via Twitter. Gebruikt u de #mantelzorgenwerk. Als u vragen hebt kunt u deze ook op die manier stellen. We zullen deze vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Houdt u niet van Twitter, maak op donderdag 10 november een uitzondering en volg ons gedurende die dag. Zie http://www.twitter.com/triskellon. En daarna ook want Triskellon twittert altijd interessante informatie over alles wat met mensen en werk te maken heeft.