Cliënt aan het woord

Verschillende cliënten spreken over hun ervaringen met Triskellon.

 

Bert Mulder, 45 jaar: “Vooral gewerkt aan mijn zelfvertrouwen”

De 45-jarige Bert Mulder uit Dronten is sinds begin 2010 weer aan het werk, na bijna drie jaar noodgedwongen thuis gezeten te hebben. Bij het Leger des Heils in Lelystad werkt hij als beveiliger. Het gaat goed met hem. Zijn halfjaar-contract is onlangs verlengd.
Hij zegt veel te danken te hebben aan de begeleiding van Triskellon. "Ik zat in een zware depressie. Ik was voor de tweede keer in korte tijd werkloos geworden. Het begon toen ik, na vele jaren in de beveiliging te hebben gewerkt, mijn baan kwijtraakte. Ik nam na een half jaar zelf contact op met Triskellon na goedkeuring van het UWV. Maar voordat Triskellon in actie hoefde te komen, vond ik zelf een nieuwe baan. Maar na een jaar was dat helaas al weer voorbij. Die werkgever had niet genoeg geld om mij aan te houden, hoewel hij wel die belofte had gedaan. Wat toen volgde was een periode van voortdurende afwijzingen: ik was te oud, ik woonde te ver weg. Dat soort dingen. Ik kwam in een depressie. Voor de tweede keer mocht ik naar Triskellon en dankzij hen ben ik er weer bovenop gekomen."
Bert roemt Triskellon voor het geduld en de psychologische steun. "We hebben vooral hard gewerkt aan mijn zelfvertrouwen. Ook werd er op een gegeven moment een jobhunter voor me aan het werk gezet, maar die bleek niet nodig omdat ik zelf werk vond. Maar ook nu denkt Triskellon nog aan me. Regelmatig wordt er contact met me opgenomen om te vragen hoe het gaat en of ze nog ergens mee kunnen helpen."
 

Mevr. Foppen

"Fantastisch bedrijf! Ik ben op een erg professionele manier, maar vooral zeer enthousiaste, betrokken en persoonlijke wijze begeleid door Heidi." 

 

Mr. Saraiva
"Keep up the good work!"

 

Johan Dieleman

"Het gaat bij Triskellon niet alleen om de mensen zsm aan het werk te helpen maar ook om de persoon zelf. Mij hebben ze in iedergeval wakker geschud, en daar werd ik aktiever van, kreeg meer energie om werk te zoeken en daadwerkelijk aan het werk te gaan. Goede begeleiding bij het sollicitatie gesprek en goede evaluatie. Persoonlijke aandacht en begeleiding heb ik als zeer positief ervaren (Ankie) geweldig dank je wel."