Werving en selectie

 

Triskellon kan geschikte mensen met u in contact brengen en dat is in sommige gevallen gratis. 

Werving en selectie

Wij  werven, doen de voorselectie en spreken kandidaten. Daarbij maken we actief gebruik van sociale media als bijvoorbeeld LinkedIn.

Wanneer u twijfelt over de geschiktheid van een kandidaat voor uw vacature, kunnen wij u helpen door middel van psychologische tests. Wij vertellen u ook welke subsidie-regelingen op een kandidaat van toepassing is.

 

Wij adviseren u bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst die zoveel mogelijk recht doet aan de wensen van de medewerker, maar zeker óók aan uw wensen. Daardoor bent u in veel gevallen goedkoper uit dan wanneer u iemand aanneemt via een uitzendbureau.

 

Nadat u iemand hebt aangenomen, kunnen wij hem enige tijd (maximaal zes maanden maar soms zelfs langer) begeleiden in de nieuwe situatie. Ook kan in sommige gevallen worden gekozen voor een proefplaatsing, waarbij u minimaal:

 

•          de nieuwe medewerker aanneemt voor een periode van 9 maanden

•          zes maanden salaris investeert.

 

-> Bent u aan het uitkijken naar goed personeel, kom dan eens langs bij Triskellon. We kunnen ons dan in goed overleg oriënteren op uw behoefte en de oplossing die wij mogelijk in huis hebben.