Nieuws

Nieuws - 17-02-2012 - De efficiŽntste methode om werk te vinden nu bij Triskellon.

Triskellon heeft samen met de coaches van de Begripscode onder de naam WerkenNaarWerk het initiatief genomen tot een compleet nieuw aanbod bij het helpen vinden van nieuw werk. Deze bestaat uit een training die sterk gericht is op efficiënt communiceren met toepassing van de Begripscode, gebruik van social media, netwerken en de traditionele hulpmiddelen van CV en sollicitatiebrief. Een en ander aangevuld met individuele coachingsgesprekken.

Bijzonder is dat  WerkenNaarWerk voor werklozen op basis van het no-cure-less-pay principe wordt aangeboden waarbij 75% in rekening wordt gebracht na het vinden van nieuw werk. In de meeste gevallen is dat geen probleem want door het veel sneller vinden van nieuw werk wordt dit bedrag weer terug verdiend en kost het snel vinden van nieuw werk nu slechts € 459,-- .

 

De BegripsCode is een pas recentelijk ontwikkelde communicatietool die inmiddels is ontdekt door onder anderen BNR Nieuwsradio en Management Team.

 

Triskellon voorziet met WerkenNaarWerk in een adequate oplossing die is ontstaan nadat het UWV grotendeels stopte met reintegratievoorzieningen voor mensen met WW. Het initiatief is vooral voor hen bedoeld. 


Voor meer informatie: Werken Naar Werk: effectieve methode voor het vinden van werk.

Op de foto BN-er Adje, die het allereerste exemplaar van de flyer in ontvangst neemt.

Op de foto BN-er Adje, die het allereerste exemplaar van de flyer in ontvangst neemt. 

 

Werken Naar Werk delen: