Ontwikkeladvies: de gratis Loopbaan-APK voor werkende 45-plussers

 

Ben je 45 jaar of ouder?

Heb je werk?

Dan is dit een bericht voor jou!

 

Als je 45 jaar of iets ouder bent liggen de pensioenjaren ver in de toekomst! Om die leeftijd gezond te bereiken èn met veel plezier je werk te blijven doen is het wijs om te gaan nadenken over je loopbaan met hulp van de Loopbaan-APK van Triskellon! Werknemers uit enkele geselecteerde beroepsgroepen kunnen hiervoor terecht bij Triskellon.

 

Triskellon biedt jou als werkende vijfenveertigplussers uit deze geselecteerde beroepsgroepen dit Ontwikkeladvies als een Loopbaan-APK gratis aan. De overheid betaalt. Voor jou is een subsidie van de overheid beschikbaar van € 600,- dankzij de regeling Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies Vijfenveertigplussers. Het doel van deze regeling is om werknemers te stimuleren de regie van de loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft je inzicht in jouw toekomstperspectief van je huidige baan, je competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Jij wordt zo gestimuleerd om actief te gaan nadenken over hoe jij je pensioenleeftijd kunt bereiken en uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen. 

 

Het resultaat van het Ontwikkeladvies is een persoonlijk ontwikkelplan met een beschrijving van te ondernemen acties om de mogelijkheden te vergroten om aan het werk te blijven tot het pensioen.

 

Voor wie is dit ontwikkeladvies bedoeld?

  • administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten;
  • cateringmedewerkers;
  • verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel;
  • gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken;
  • buitengewoon opsporingsambtenaren;
  • schoonmakers;
  • ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel ten behoeve van de ambulancedienst.

 

Het Ontwikkeladvies is tegen betaling uit te breiden met een uitgebreider en aanvullend loopbaantraject met de bedoeling om actief te werken aan het vinden van ander werk. 

Kijk ook op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: http://bit.ly/2DHGRjj

 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met Triskellon. Bel: 0321-333382 of mail: info@triskellon.nl