Triskellon Blog Wim Kooi

Triskellon, alles op gebied van mens en werk

Over Wim Kooi

Wim Kooi is eigenaar bij Triskellon en mede-oprichter van I-Déta. Bij Triskellon werkzaam als loopbaancoach.Wim Kooi

“Vroeger wilde ik iets doen met zingeving en pastoraat. Ik heb zelfs nog even theologie gestudeerd. Het werk bij Triskellon heeft ook heel veel met zingeving te maken. Hoewel de bedrijfsvoering mijn belangrijkste prioriteit is, vind ik het ook prettig om nog een aantal cliënten te begeleiden. In mijn werk vind ik het belangrijk om samen met cliënten uit te vinden wat hen beweegt. Samen met hen ga ik op zoek naar groei. Dat geldt overigens ook voor de manier waarop ik Triskellon leid”.

Triskellon
Triskellon HRM-Service & Loopbaancoaching te Dronten is de polderpionier op het brede gebied van mens en werk. Triskellon stelt zich op als de rechterhand op personeelsgebied voor met name het MKB maar biedt ook re-integratie, loopbaancoaching en outplacement voor groepen en individuen. Ook biedt Triskellon ondersteuning bij werving en selectie. Opdrachtgevers zijn bedrijven, overheden, instellingen, uitkeringsinstanties en particulieren.

Ik werk hier als loopbaancoach en geef af en toe trainingen over communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken bij het bedrijf.

i-Déta
I-Déta is een detacheringsbedrijf dat zich bezighoudt met het detacheren op functies in de sectoren logistiek, automatisering, groenvoorziening.
Ik ben hiervan één van de bestuurders

Hobby’s en intresses: hrm,inspirator,netwerker,people-manager, Progressief,muziek,fotografie,politiek,geloof,humor.

Responses to “Over Wim Kooi”

Comments (2) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
 1. Hoi Wim zojuist hoorden wij dat jij ons een mail gezonden hebt, helaas niet door ons ontvangen maar mogelijk is dat niet het huidige mailadres geweest!
  is het een optie om mijn tel nr te geven 06-10715487 zodat wij een direkter gesprek hebben.
  Hoor daarom graag van je en groeten Dethmer.

 2. Goedemorgen Wim,

  Wat geweldig om te zien hoeveel “drive” je hebt.

  Wat een 50 jarige herdenking toch ook weer in beweging zet, nl: hernieuwde kennismaking en herinneringen ophalen. We worden een dagje ouder, 50 jaar inmiddels.

  Groetjes, Miny

  miny nevenzel-wiersema at 25 januari 2014 10:09
 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*