Triskellon Blog Wim Kooi

Triskellon, alles op gebied van mens en werk

december 19th, 2012

De topcoach van Epke Zonderland.

Geen categorie, by wimkooi.

Daniël Knibbeler. Ooit van gehoord? Ik kende zijn naam niet tot gisteravond. Ik denk dat heel veel mensen hem niet kenden. Dat is ook niet vreemd.

Daar zat hij, tijdens het Sportgala, bij de ook voor de titel Sportcoach van het jaar genomineerde  topcoaches Max Caldas en Jacco Verhaeren.  En hij werd het. Daar had hij niet op gerekend! Wat een geweldig moment. En toen mocht hij iets zeggen. Volgens mij is zo’n moment niet aan hem besteed. Hij wist niet zo gauw wat hij moest zeggen en wie hij moest bedanken en zocht uiteindelijk zijn toevlucht tot zijn telefoon waarin hun namen stonden vermeld. Zelfs Epke leek hij even vergeten te zijn. ‘Even op mijn telefoon kijken hoor……’ De hele zaal lag plat. Cabaretiers Viggo Waas en Peter Heerschop haakten er later nog dankbaar op in. Hilarisch!

Deze man heeft dus op de achtergrond een sporter tot topsporter gemaakt en geleid naar eenzame hoogte.

Ik moest er vanmorgen aan denken toen ik een nieuwe cliënt vertelde hoe ik als loopbaancoach en bij Triskellon mijn werk zie. Op de achtergrond, want ik hoef niet zo nodig zelf te scoren. Onze cliënten doen zoveel mogelijk zelf daarbij waar nodig gecoacht door hun loopbaancoach. Op de achtergrond. Misschien zijn wij wel wat te bescheiden. Net als Daniël Knibbeler. Daniël: van harte!! Ik vind jou een echte topcoach. Het zij je gegund!

Voor wie het allemaal wil zien: kijk even op http://bit.ly/UMNwqq

Back Top

Responses to “De topcoach van Epke Zonderland.”

Comments (0) Trackbacks (0) Leave a comment Trackback url
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*